Politica de returnare

Noi  oferim clienților  serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și legislației în vigoare.

Conform Legii nr. 105-XV din 13 martie a. 2003 privind protecția consumatorului, în cadrul contractelor încheiate, consumatorul beneficiază de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât costurile suplimentare.

Termenul de 14 zile începe, de regulă, din momentul în care consumatorul intră în posesia fizică a produselor.

In momentul in care puneti in cosul virtual produsele pe care vi le doriti va rugam sa selectati cu mare grija marimile care va sunt necesare!

In cazul in care aveti nelamuriri legate de marimile produselor, va rugam sa consultati in prima etapa TABELUL DE MARIMI sau ne puteti contacta prin mail la adresa comenzi
ATENTIE! Din momentul finalizarii comenzii, orice schimb de marimi se va face exclusiv pe cheltuiala de transport a cumparatorului.
Daca totusi constatati ca marimea comandata nu este una care sa va multumeasca, produsul poate fi schimbat cu o alta marime, respecatnd urmatorii pasi:

  1. Ne semnalati situatia printr-un mail la adresa comenzi  manager@xoxo.md precizand NUMELE si numarul comenzii, precum si noua marimea pe care o doriti.

  2. Departamentul nostru de realtii cu clientii va Analiza stocurile disponibile in momentul solicitarii dumneavoastra si va va comunica cand va fi posibil schimbul.

  3. Daca marimea dorita este confirmata pe stoc, veti primi detalii despre modul de expeditie al produselor cu marimea gresita.

  4. Din momentul in care receptionam de la dumneavoastra (prin curier) produsul cu marimea comandata gresita, vom verifica daca produsul corespunde starii initiale in care a fost livrat, si se va dispune o noua livrare.

  5. Costul transportului pentru produsul returnat catre noi si produsul cu marimea noua solicitata va fi suportat de catre cumparator.

Programul shopului este 09-17. In acest interval se proceseaza comenzile si se raspunde la emailuri .